Kuten otsikkokin kertoo mistä aion kertoa tänään teille.
Olen jonkin aikaa jostain kumman syystä lueskellut suomi24.fin keskutelupalstaa kyseisestä aiheesta. Ja joka päivä tulen siihen tulokseen, että tämä nk. älykäs suunnittelu ei toimi, eikä kyseistä asiasta ole kunnollisia todisteita jotka tukisivat väitteitä.
Tästä aiheesta paras väittelyt ovat täällä. Ei saatana mitä idiotismia. Kreationismi pitäisi muuttaa IDIOTISMIKSI. Uskokaa jo, evoluutioteoria pitää paremmin paikkaansa... Tämän paskan kyllä ymmärtäisi, jos tätä esiintyisi pelkästää tuolla Ameriikassa.
Asiasta moottorisahaan, nelosen uudella JIM kanavalla tuli erittäin hyvä ohjelma, joka käsitteli kreationismia. Hekin tulivat siihen tulokseen, että kreationismi on idiotismia. Kukaan siihen uskova ei epäile hetkeäkään etteikö se olisi totta. He myöskin koittavat saada sitä muuttumaan tieteeksi!! TIETEEKSI!!! EI VITTU MITÄ TOUHUA!!! Kukaan heistä ei ilmeisesti tiedä mitä tiede tarkoittaa. Antakaa kun selvennän Wikipedian linkillä. Anteeksi, unohdin, että Wikipedia on Evouskovaisten/-niittien/-lutistien raamattu, joka tarkoittaa sitä että se on itse SAATANAN kirjoittama joka tarkoittaa sitä että siihen ei voi uskoa, joten Evoluutioteoria on itse SAATANAN keksintö.
Huh hellettä, tämä taasen kertoo sen, että Kreationismilla ei ole mitään järkeviä perusteluja heidän väitteilleen. Kreationismi olisi ehkä hieman uskottavampi. jos ja vain jos heillä olisi edes YKSI yhtenäinen näkemys asiasta mutta kun ei... Heillä on KOLME(3) ERI teoriaa, jotka osittain tukevat tai poissulkevat toisensa...

Joten, voimmeko siis olla yhtä mieltä siitä, että KREATIONISMI EI OLE TIEDETTÄ EIKÄ TOIMIVA TEORIA. Voi perkele, sehän ei ole TEORIA. Sehän on täyttä totta. Vitut, sanon minä. Kuten Raamattukin on aikuisten satuja niin on myös Kreationismi ja kaikki siihen liittyvä oheistuote.

Tästä asiasta kertominen masentaa, koska kreationistit ovat täysiä idiootteja. He ovat kuin uhmaikäisiä pikkulapsia joille ei mene mikään perille. Joten, jatkan tätä keskustelua sitten kun olen oikealla tuulella. Nyt tämä saa minut vain väsyneeksi.

Over and out.
Jekku kuittaa